Παραδέχτηκε το λάθος του ο διαιτητής του Γιουβέντους-Ρόμα (VIDEO)

Ο Τζανλούκα Ρόκι που σφύριξε στο ιταλικό ντέρμπι μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρόμα παραδέχτηκε πως είχε προβλήματα η διαιτησία του στο ματς και στάθηκε ιδιαίτερα στο πέναλτι που σφύριξε σε βάρος του Μάικον στην αρχή της αναμέτρησης.

Παραδέχτηκε το λάθος του ο διαιτητής του Γιουβέντους-Ρόμα (VIDEO)

Η φάση με το πέναλτι του Μάικον ήταν μία παράξενη φάση, δεν την διαχειρίστηκα καλά και πιθανότατα ήταν και ο λόγος που δημιουργήθηκε από εκεί και πέρα η ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Αυτή η φάση είναι πιθανότατα το κλειδί για να καταλάβει κανείς γιατί τι έγινε στη συνέχεια κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Όταν ξαναείδα το παιχνίδι για να με αξιολογήσω όπως κάνω μετά από κάθε ματς, η πιο σκληρή ανάλυσή μου ήταν μετά από αυτή τη φάση.

Πιστεύω ότι έχω 1.000 μειονεκτήματα αλλά ένα χάρισμα, να αναλαμβάνω πάντα τις ευθύνες για τα πράγματα που κάνω.

Αναλαμβάνω λοιπόν τις ευθύνες μου για τις επιλογές που έκανα και οι οποίες ήταν δύσκολες", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρόκι και συνέχισε λέγοντας:

"Δεν ήταν η πρώτη φορά που διαιτήτευσα ένα Γιουβέντουςφ-Ρόμα, το ματς της 5ης Οκτωβρίου ήταν το 5ο μου ματς. Ξέρεις ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και ότι πρέπει να το αντιμετωπίσεις με τη μέγιστη σοβαρότητα.

Εγώ είμαι ένας διαιτητής που δουλεύει πολύ με το ένστικτο. Σφυρίζω αυτό που βλέπω. Το 95% των αποφάσεών μου συνδέονται με την εμπειρία μου.

Τις περισσότερες φορές οι αποφάσεις που παίρνω και αν έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει είναι ακριβώς εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού.

Όταν διαιτητεύω τη Γιουβέντους, τη σφυρίζω όπως όλες τις άλλες ομάδες. Αυτό το αποδεικνύει η ιστορία μου.

Ο στόχος μου είναι να είμαι όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένος στις αποφάσεις μου και δεν βλέπω σε καμία περίπτωση το χρώμα της φανέλας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK