Πλησιάζει σε Λουιζάο, απομακρύνεται ο Μανωλάς

Την περίπτωση του Λουιζάο της Μπενφίκα εξετάζουν στη Γιουβέντους μετά το διαφαινόμενο "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Πλησιάζει σε Λουιζάο, απομακρύνεται ο Μανωλάς

Στην περίπτωση του Λουιζάο στρέφονται στη Γιουβέντους μετά την διαφαινόμενη αποτυχία των "μπιανκονέρι" να αποκτήσουν τον Κώστα Μανωλά. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για εγκατάλειψη της περίπτωσης του νεαρού αμυντικού του Ολυμπιακού καθώς στο κόλπο για την απόκτησή του έχουν μπει και άλλες δυο αγγλικές ομάδες που ανεβάζουν τις προσφορές τους σε ύψη που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ο ιταλικός σύλλογος.

Αντιθέτως η "γηραιά κυρία" φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον αμυντικό της Μπενφίκα για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές τριών εκατομμυρίων ευρώ. Το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πως η Γιουβέντους δεν έχει ακόμα συμφωνήσει στο ποσό με το οποίο οι "αετοί" της Λισαβόνας προτίθενται να παραχωρήσουν τον 33χρονο αμυντικό.

Η Μπενφίκα αξιώνει περί τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για τον αρχηγό της, ωστόσο η Γιουβέντους λέγεται ότι ζήτησε από τον πορτογαλικό σύλλογο να αφήσει ελεύθερο τον Λουιζάο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK