Τέβες: "Δεν είμαι θερμοκέφαλος πλέον..."

O Kάρλος Τέβες παραδέχθηκε ότι το πρώτο διάστημα στην Αγγλία είχε προβλήματα συμπεριφοράς, ωστόσο υπογράμμισε πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε το παρασκήνιο από τον περιβόητο καυγά του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Τέβες: "Δεν είμαι θερμοκέφαλος πλέον..."

Το νέο αστέρι της Γιουβέντους παραχώρησε συνέντευξη στην "Tuttosport", στην οποία ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός: "Είμαι απλά ειλικρινής. Στο ξεκίνημα της καριέρας μου στην Αγγλία συνήθιζα να είμαι θερμοκέφαλος. Εάν ο προπονητής με έκανε αλλαγή θα έβριζα και θα τον προσέβαλα. Δεν είμαι έτσι πλέον καθώς έχω μάθει πώς να συμπεριφέρομαι".

Στη συνέχεια μνημόνευσε το περίφημο επεισόδιο που είχε με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Μπάγερν - Μάντσεστερ Σίτι στους ομίλους του Champions League: "Στην τηλεόραση έδειχνε περισσότερο άσχημο από ότι ήταν. Όταν ο προπονητής αποφάσισε να αλλάξει τον Τζέκο και να περάσει στη θέση του έναν αμυντικό, στεναχωρήθηκα και κάθισα στον πάγκο.

Την ίδια στιγμή πάντως εκείνος που είχε πραγματικά θυμώσει ήταν ο Tζέκο, ο οποίος άρχισε να βρίζει τον Μαντσίνι στη μητρική του γλώσσα και ο προπονητής απάντησε στα ιταλικά.

Ήταν ένα σουρεαλιστικό σκηνικό. Καθόμουν εκεί μιλώντας στον Σαμπαλέτα και όταν γύρισε ο Μαντσίνι με είδε καθισμένο, όμως ήταν οργισμένος από τον καυγά του με τον Tζέκο και ξέσπασε σε μένα. Η σχέση μου με τον Μαντσίνι δεν ήταν πάντα ιδανική, υπήρχε όμως πάντα μεγάλος σεβασμός".

Ο 29χρονος Αργεντινός φορ, τέλος, άφησε εκτός... ιδανικής τριπλέτας τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Η ιδανική τριπλέτα για μένα θα ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο Λέο Μέσι και εγώ. Αυτοί είναι οι παίκτες που με κάνουν να ονειρεύομαι, όχι ο Ρονάλντο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK