Ανακοίνωσε συμφωνία για Μπαλοτέλι η Μίλαν

Η Μίλαν ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη μετακίνηση του Μάριο Μπαλοτέλι, έναντι 23.000.000 ευρώ. Την Τετάρτη (30/01) επιστρέφει στο Μιλάνο ο Ιταλός επιθετικός για να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Ανακοίνωσε συμφωνία για Μπαλοτέλι η Μίλαν

Μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, οι 2 σύλλογοι βρήκαν τη "χρυσή τομή" στα 20.000.000 ευρώ μετρητά, συν 3.000.000 ευρώ σε μπόνους. Ο 22χρονος επιθετικός, εκ των πρωταγωνιστών της εθνικής Ιταλίας στο Euro 2012, δέχθηκε ακόμα και μείωση από 5.000.000 ευρώ στα 4.000.000 ευρώ συν πριμ, ώστε να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης ομάδας του.

Τη μεταγραφή επιβεβαίωσε στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι του συλλόγου "Milan Channel", ο διευθυντής της ομάδας, Ουμπέρτο Γκαντίνι.

Η μετακίνηση θα ολοκληρωθεί και τυπικά την Τετάρτη, όταν ο πρωταθλητής Αγγλίας με τους "πολίτες" περάσει με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιο συμβόλαιο 4,5 ετών με τους "ροσονέρι". Ως εκ τούτου, την Πέμπτη αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά στο Μιλανέλο υπό τις οδηγίες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Μπαλοτέλι επιστρέφει στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπου την περίοδο 2006-2010 σημείωσε 20 γκολ (9 ασίστ) σε 59 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ίντερ (το 2006-2007 ως δανεικός από τη Λουμετσάνε). Τα ίδια τέρματα σημείωσε σε 53 εμφανίσεις στην Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, όπου μετακινήθηκε στις 12 Αυγούστου του 2010, έναντι 22.000.000 ευρώ. Οι "νερατζούρι" τον είχαν αποκτήσει από την άσημη ιταλική ομάδα έναντι 144.000 ευρώ!

Παρότι νεαρός, ο διεθνής Ιταλός μετράει 3 πρωταθλήματα Ιταλίας, ένα Αγγλίας, ένα κύπελλο Ιταλίας, ένα Αγγλίας, ένα σούπερ καπ Ιταλίας και φυσικά το Champions League του 2009-2010.

Όσο για τον χαρακτήρα του, μπορείτε να προσθέσετε στο σχετικό αφιέρωμα του Contra.gr και τον πρόσφατο τσακωμό με τον τεχνικό της Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Μπαλοτέλι και Μίλαν

Ο ιδιόρρυθμος άσος θα αγωνιστεί στην ομάδα την οποία υποστηρίζει από μικρός, κάτι που δεν δίσταζε να δηλώσει ακόμα κι όταν έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του στην Ίντερ. "Είμαι οπαδός της Μίλαν, δεν το ξέρετε;", είχε αποκαλύψει σε Ιταλούς φιλάθλους προ 3 ετών, για να εισπράξει απάντηση από τον αρχηγό των "νερατζούρι", Χαβιέρ Σανέτι.

Την άνοιξη του 2010, μάλιστα, είχε παρακολουθήσει τους "ροσονέρι" από τις εξέδρες σε αρκετούς αγώνες (παρότι ακόμα παίκτης της Ίντερ), δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Όταν σκέφτομαι το Μιλάνο, μου έρχεται στο μυαλό η Μίλαν".

Η ενέργειά του, όμως, που άναψε το φυτίλι στην κόντρα που απέκτησε με τους οπαδούς των "νερατζούρι" αφορά την παρουσία του σε μία σατυρική εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης. Οι κάμερες της εκπομπής "συνέλαβαν" τον Μπαλοτέλι σε εστιατόριο του Μιλάνου και γνωρίζοντας την αγάπη του για τη Μίλαν, ο παρουσιαστής του ζήτησε να φορέσει τη φανέλα των "ροσονέρι". Εκείνος το έκανε για μία στιγμή, η οποία, όμως, προκάλεσε τεράστια αντιδράσεις...

News 24/7

24MEDIA NETWORK