Έγινε το ραντεβού: Αλλάζει σελίδα η Μίλαν

Το πολυανάμενο ραντεβού μεταξύ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Ταϊλανδού, Μπι Ταετσαουμπόλ είναι γεγονός με τους δύο άνδρες να δηλώνουν στο περιθώριο της συνάντησης πως όλα βαίνουν καλώς!

Έγινε το ραντεβού: Αλλάζει σελίδα η Μίλαν

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου που είχαν κατακλύσει το σημείο: "Προγραμματίσαμε συνάντηση για να καθορίσουμε κάθε πτυχή, ιδίως σε σχέση με το μέλλον της Μίλαν και να δώσουμε στους οπαδούς τη διαβεβαίωση ότι η νέα κατάσταση θα οδηγήσει να διασφαλιστεί ότι το μέλλον θα θυμίζει το ένδοξο παρελθόν.

Ο κ. Ταετσαουμπόλ είναι ένα σοβαρό πρόσωπο που πληροί όλες τις τεχνικές απαιτήσεις, τον ξεχώρισα και γίναμε φίλοι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η Μίλαν θα ανοίξει μια αγορά στην Ασία, ξεκινώντας από την Κίνα. Για αυτό δουλεύουμε. Εμβαθύνουμε σε διάφορα θέματα... Είναι σημαντικό να είμαστε σίγουροι ότι η Μίλαν θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει πρωταγωνίστρια στην Ιταλία, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Αν ρωτάτε για την πιθανότητα να κρατήσω το 51%; Ναι, υπάρχει πιθανότητα να το κρατήσω. Είναι θέμα καρδιάς πάρα πολύ σημαντικό".

Από την πλευρά του ο Ταετσαουμπόλ τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο για την ευκαιρία. Είναι μεγάλη τιμή για μένα, πρέπει να εργαστούμε σε ορισμένες λεπτομέρειες και θα υπάρχει χρόνος".

Από τα λεγόμενα των δύο ανδρών προκύπτει ότι απομένουν αρκετά ακόμη να δρομολογηθούν, με τον Μπερλουσκόνι να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και να κρατήσει το 51%, τονίζοντας ότι είναι θέμα καρδιάς. Γεγονός είναι πάντως ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται και περιλαμβάνουν και το σενάριο συνεργασίας. Όπως και να χει όλα δείχνουν ότι η Μίλαν αλλάζει σελίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Μπερλουσκόνι είπε το "ναι" για πώληση της Μίλαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK