Γκαλιάνι: "Μας πολιορκούν για τον Σίλβα"

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι τόνισε πως η Μίλαν θα αρνηθεί κάθε πρόταση για την παραχώρηση του Τιάγκο Σίλβα, καθώς είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Βραζιλιάνο στο Σαν Σίρο.

Γκαλιάνι: "Μας πολιορκούν για τον Σίλβα"

Ο 27χρονος αμυντικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων με τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον της και να φέρεται μάλιστα διατεθειμένη να προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Μάριο Μπαλοτέλι. Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν πάντως τόνισε ότι θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον παίκτη στο Μιλάνο.

"Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για αντισταθούμε στον πειρασμό. Υπάρχει πραγματική πολιορκία για αυτόν. Φαίνεται ότι όλες οι ομάδες τον θέλουν και είναι διατεθειμένες να προσφέρουν πολλά χρήματα. Ο Τιάγκο Σίλβα πάντως είναι χαρούμενος στη Μίλαν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016".

Ο Σίλβα θα αποτελέσει μέλος της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας που θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με τον Γκαλιάνι να τονίζει ότι εφόσον ήταν επιθυμία του ποδοσφαιριστή δε θα μπορούσαν να του αρνηθούν τη συμμετοχή του.

"Ο Τιάγκο ζήτησε την άδεια μας για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και φυσικά δεν του την αρνηθήκαμε. Κρίναμε ότι είναι καλύτερο για μας να έχουμε ένα παίκτη που είναι χαρούμενος παρά δυσαρεστημένος".

Ο Τιάγκο Σίλβα μετά από ένα πρώτο αποτυχημένο πέρασμα από την Ευρώπη με τη φανέλα των Πόρτο και Ντιναμό Μόσχας αποκτήθηκε το 2009 από τη Φλουμινένσε και έχει πραγματοποιήσει έκτοτε συνολικά 92 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μίλαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK