Μένει στη Μίλαν ο Αλέγκρι

Στον πάγκο της Μίλαν για ακόμα ένα χρόνο θα παραμείνει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως ξεκαθαρίστηκε μετά από τη συνάντηση κορυφής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, παρόντων των Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι.

MILAN, ITALY - AUGUST 21:  AC Milan AD Adriano Galliani and head coach Massimiliano Allegri talk during the Berlusconi Trophy match between AC Milan and Juventus FC at Giuseppe Meazza Stadium on August 21, 2011 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
MILAN, ITALY - AUGUST 21: AC Milan AD Adriano Galliani and head coach Massimiliano Allegri talk during the Berlusconi Trophy match between AC Milan and Juventus FC at Giuseppe Meazza Stadium on August 21, 2011 in Milan, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο ιδιοκτήτης των "ροσονέρι" και ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου μίλησαν με τον Ιταλό τεχνικό μετά από μήνες αβεβαιότητας και φημολογίας που αιωρούνταν γύρω από το μέλλον του.

"Με τον Γκαλιάνι και τον Αλέγκρι είχαμε μία ειλικρινή και εγκάρδια συζήτηση, στην οποία αναθεωρήσαμε και αναλύσαμε την προηγούμενη σεζόν, οπότε υπήρξαν διευκρινίσεις πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα", δήλωσε ο Μπερλουσκόνι μετά από το τέλος της συνάντησης.

"Φτάσαμε σε συμφωνία στις ευθύνες και στις υποχρεώσεις του συλλόγου προς τον προπονητή και του προπονητή προς τον σύλλογο. Μιλήσαμε επίσης για το στιλ ποδοσφαίρου που η Μίλαν πρέπει να υιοθετήσει και για τον ρόστερ της νέας σεζόν, θέτοντας τους όρους για τη μεταγραφική περίοδο. Η σχέση με τον προπονητή, η οποία ποτέ δεν χάλασε, συνεχίζει με πίστη και απόλυτο και άνευ όρων σεβασμό".

Ο Αλέγκρι προσελήφθη το καλοκαίρι του 2010 και κατέκτησε το σκουντέτο από την πρώτη σεζόν του, ωστόσο η αγωνιστική πτώση των "ροσονέρι" στη συνέχεια, οι κακές παρουσίες στο Champions League και η εξασφάλιση του φετινού "εισιτήριου" στα προκριματικά μόλις στα τελευταία λεπτά της τελευταίας αγωνιστικής κατέστησαν επισφαλή τη θέση του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK