Μπαλοτέλι: "Αργά ή γρήγορα θα ερχόμουν στη Μίλαν"

Προορισμένος να φορέσει τη φανέλα της Μίλαν δήλωσε πως είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Μαλπένσα την Τετάρτη (30/01).

Μπαλοτέλι: "Αργά ή γρήγορα θα ερχόμουν στη Μίλαν"

Ο Ιταλός επιθετικός έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των "ροσονέρι" και μιλώντας στο "Milan Channel" επανέλαβε πως ήθελε από μικρός να αγωνιστεί με τα χρώματα της αγαπημένης ομάδας του: "Επιθυμούσα να αγωνιστώ στη Μίλαν εδώ και πολύ καιρό, αλλά ανήκα αλλού. Τώρα είχα τη δυνατότητα και αμέσως την αξιοποίησα. Δεν γνωρίζω εάν οι φίλοι της Μίλαν ξετρελαθούν με εμένα, θα πρέπει να το δούμε".

"Είναι αρκετό που ενδιαφέρονται για μένα και τους αρέσω. Ελπίζω ότι μπορώ να αποζημιώσω την υποστήριξή τους. Δεν είχα καλή αρχή στη σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι και ελπίζω να τα πάω καλά εδώ στη Μίλαν. Γνώριζα ότι θα ερχόμουν στη Μίλαν αργά ή γρήγορα. Οι εφημερίδες γράφουν πολλά πράγματα, αλλά γνώριζα ότι θα ερχόμουν στη Μίλαν".

Ο 22χρονος διεθνής Ιταλός προσγειώθηκε στο Μιλάνο το απόγευμα της Τετάρτης και κατέβηκε από το αεροπλάνο μαζί με τον αντιπρόεδρο κι εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι.

"Είναι αλήθεια ότι έκανα ορισμένες σημαντικές επιλογές και ελπίζω να αποδειχθούν καλές, τόσο για μένα, όσο και για τη Μίλαν. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη Μίλαν ακόμα μεγαλύτερη ομάδα στο μέλλον και να γίνω κι εγώ καλύτερος", πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον πρώην επιθετικό της Ίντερ και της Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκαν και ορισμένοι φίλαθλοι της Μίλαν, ένας εκ των οποίων με το κατάλληλο... κούρεμα!

Μπαλοτέλι: "Αργά ή γρήγορα θα ερχόμουν στη Μίλαν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK