Το "όχι" του Μαλντίνι στους Κινέζους ήταν ηχηρό!

Η επιστροφή του Πάολο Μαλντίνι στην Μίλαν θα χρειαστεί να περιμένει αφού ο θρυλικός καπιτάνο απάντησε αρνητικά -μέσω Facebook- στην πρόταση των "ροσονέρι" να αναλάβει διοικητικό πόστο. Διαβάστε το story.

Το "όχι" του Μαλντίνι στους Κινέζους ήταν ηχηρό!

Η πολυθρύλητη επιστροφή του Πάολο Μαλντίνι στην Μίλαν θα χρειαστεί να περιμένει... Ο θρυλικός καπιτάνο απάντησε αρνητικά στην πρόταση των "ροσονέρι" για να αναλάβει διοικητικό πόστο.

Εδώ και αρκετές ημέρες οι οπαδοί της Μίλαν περίμεναν με ανυπομονησία την απάντηση του Πάολο Μαλντίνι στην πρόταση της νέας διοίκησης για επιστροφή του μέσω ανάληψης καθηκόντων γενικού διευθυντή, όμως η ευχάριστη είδηση που περίμεναν, και η οποία θα ερχόταν ως μία τονωτική ένεση σε μία δύσκολη περίοδο για το σύλλογο, δεν ήρθε ποτέ.

 

Αντίθετα, ο εμβληματικός αρχηγός με τα 24 χρόνια παρουσίας και τις 647 συμμετοχές με τη φανέλα της Μίλαν, απέρριψε την πρόταση των Κινέζων επενδυτών που αναμένεται σε λίγο καιρό να αναλάβουν εξ'ολοκλήρου το κουμάντο του συλλόγου, και μέσα από ανακοίνωση... 699 λέξεων εξηγεί τους λόγους για την απόφασή του.

"Δεν ζήτησα ποτέ μία θέση από τον Γκαλιάνι ούτε υπήρχαν προβλήματα με τα χρήματα, όμως δεν πιστεύω ότι υπήρχαν οι συνθήκες για μία νικήτρια ομάδα. Παραμένει η πίκρα για ένα όνειρο που έσβησε, όμως η ανεξαρτησία της σκέψης παραμένει πιο σημαντική από οποιαδήποτε υποχρέωση", αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Μαλντίνι.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα