Στη Μίλαν ο Ρομανιόλι

Παίκτης της Μίλαν είναι κι επίσημα ο Αλέσιο Ρομανιόλι, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών με τους "ροσονέρι". Διαβάστε το κόστος της μεταγραφής του.

Στη Μίλαν ο Ρομανιόλι

Σε μία ακόμα σημαντική μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε η Μίλαν, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέσιο Ρομανιόλι από τη Ρόμα. Ο Ιταλός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης (11/08) και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ροσονέρι" μέχρι το 2020.

Η μεταγραφή του πέρασε από... 40 κύματα, αφού υπήρξαν αρκετές διαφωνίες μεταξύ των δύο ομάδων, όμως τελικά βρέθηκε η "χρυσή τομή". Οι "τζιαλορόσι" καρπώθηκαν 25.000.000 ευρώ από την παραχώρησή του, ενώ διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 30% σε περίπτωση που η Μίλαν πωλήσει τον παίκτη με περισσότερα από 25.000.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση μέσω twitter:

Μάλιστα, η πόρτα της Ρόμα φαίνεται πως κλείνει οριστικά για τον Ρομανιόλι, ο οποίος είχε προκαλέσει τους οπαδούς της, ανεβάζοντας φωτογραφία με τη φανέλα της μισητής αντιπάλου, Λάτσιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK