Συμφώνησε με Μίλαν ο Χόντα

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Μίλαν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κεισούκε Χόντα, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει για τετραετή συνεργασία με την ιταλική ομάδα.

Συμφώνησε με Μίλαν ο Χόντα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello sport", ο 27χρονος Ιάπωνας τα έχει βρει σε όλα με τους "ροσονέρι", με την αμοιβή του μάλιστα να αγγίζει τα 2.500.000 ευρώ το χρόνο, χωρίς όμως να είναι ακόμα βέβαιο αν ο ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει στο Μιλάνο αυτό το καλοκαίρι ή τον Ιανουάριο.

Το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην οποία και ανήκει, λήγει τον Ιανουάριο του 2014 και έτσι η διοίκηση της Μίλαν εάν θέλει να τον αποκτήσει μέσα στο καλοκαίρι θα πρέπει αρχικά να έρθει σε συμφωνία με τη ρωσική ομάδα. Οι πληροφορίες θέλουν τους πρωταθλητές Ρωσίας να έχουν ήδη απορρίψει πρόταση ύψους 2.000.000 ευρώ από την πλευρά της Μίλαν.

Η ενδεχόμενη άφιξη του Χόντα στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις και στο θέμα των αποχωρήσεων με τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ να είναι ο πρώτος υποψήφιος να δει την πόρτα της εξόδου όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK