"Τρελάθηκαν" με την ήττα και "τα έσπασαν" στα αποδυτήρια!

Η "έκρηξη" των παικτών της Μίλαν για το πέναλτι υπέρ της Γιουβέντους στο φινάλε του ντέρμπι δεν έμεινε μόνο εντός γηπέδου αλλά είχε και συνέχεια στα... αποδυτήρια. Διαβάστε το story.

AC Milan's Carlos Bacca, left, celebrates with his teammate Gianluca Lapadula after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Carlos Bacca, left, celebrates with his teammate Gianluca Lapadula after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Όσοι περίμεναν πως το Γιουβέντους-Μίλαν θα κυλούσε ήρεμα από τη στιγμή που η διαφορά των δύο ομαδων στη βαθμολογία ήταν αρκετά μεγάλη (17 πριν τη σέντρα που έγιναν 20 στο φινάλε) διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Σε αυτό έπαιξε ρόλο η απόφαση του διαιτητή Μάσα να στείλει τους γηπεδούχους στην άσπρη βούλα στο φινάλε των καθυστερήσεων και να τους δώσει την ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο, με τους παίκτες του Μοντέλα να "βράζουν" και να χρειάζεται να περάσουν δύο λεπτά για να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες και να αναλάβει την εκτέλεση ο Ντιμπάλα.

Ακόμα πάντως και μετά το τελευταίο σφύριγμα η κατάσταση δεν εκτονώθηκε, με τον Ντοναρούμα να αποχωρεί τσαντισμένος μουρμουρίζοντας για διαρκή εύνοια των Τορινέζων και τον Μπάκα να είναι θηρίο ανήμερο και να μπαίνει στη μέση ο Βιτσέντσο Μοντέλα για να μην επιτεθεί στο διαιτητή!

Το εντυπωσιακό είναι πάντως ότι πέρα από όσα έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες υπήρχε και... συνέχεια μακριά από τα βλέμματα του κόσμου, με ανθρώπους της Γιουβέντους να ενημερώνουν τα ιταλικά ΜΜΕ πως στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων επικράτησε "χαμός".

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, αρκετοί παίκτες της Μίλαν προκάλεσαν ζημιές σε έπιπλα μέσα στα αποδυτήρια που τους φιλοξενούσαν, θέλοντας να "ξεσπάσουν" για τα όσα συνέβησαν στο φινάλε του αγώνα, με τον Μοντέλα να ζητάει μάλιστα συγγνώμη για νεύρα παικτών του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΤΟ TWEET ΤΗΣ TUTTOSPORT ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΚΡΗΞΗ" ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK