Νέο "πλήγμα" για Μίλαν: "πέσιμο" σε παίκτη σε γκαράζ!

Το νέο άσχημο αποτέλεσμα για την Μίλαν, αυτή τη φορά κόντρα στην Έμπολι, είχε ως αποτέλεσμα να "ανάψουν τα αίματα" στο γκαράζ του "San Siro". Διαβάστε λεπτομέρειες.

AC Milan's Mattia De Sciglio, right, gestures after Empoli's Mame Baba Thiam, celebrates after scoring in background, during a Serie A soccer match between AC Milan and Empoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Mattia De Sciglio, right, gestures after Empoli's Mame Baba Thiam, celebrates after scoring in background, during a Serie A soccer match between AC Milan and Empoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Όσοι πίστευαν πως η ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ίντερ με το γκολ του Σαπάτα στην τελευταία φάση του αγώνα (97') θα ήταν αρκετή για να εκτοξεύσει την ψυχολογία της Μίλαν και να έρθει σειρά νικηφόρων αποτελεσμάτων, διαψεύστηκαν παταγωγώς.

Απόδειξη ο αγώνας κόντρα στην Έμπολι στο "San Siro" το μεσημέρι της Κυριακής, με την Έμπολι να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη με 2-1 και να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της για παραμονή και την ομάδα του Μοντέλα να βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται επικίνδυνα...

AC Milan's Mattia De Sciglio controls the ball during the Italian Cup second leg semifinal soccer match between AC Milan and Alessandria at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, March 1, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Mattia De Sciglio controls the ball during the Italian Cup second leg semifinal soccer match between AC Milan and Alessandria at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, March 1, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Όσο για τον παίκτη ο οποίος ένιωσε περισσότερο στο πετσί του τις συνέπειες της ήττας αυτός ήταν ο Ματία Ντε Σίλιο, ο οποίος μετά την άσχημη εμφάνισή του στο ντέρμπι του Μιλάνου άκουσε τους οπαδούς να τον αποδοκιμάζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Τοσκανέζους τη στιγμή που παραχώρησε τη θέση του στον Οκάμπος.

Αιτία βέβαια, πέρα από τις προβληματικές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα, είναι και το γεγονός πως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μίλαν και την ίδια ώρα ηχούν στα αυτιά του οι σειρήνες της Γιουβέντους...

Και επειδή οι τιφόζι της Μίλαν θέλησαν να του εκφράσουν και με... άλλο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για την απόδοσή του, τον περίμεναν στο πάρκινγκ του σταδίου την ώρα που έπαιρνε το αμάξι του, με μερικούς από αυτούς να τον "στολίζουν" για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς ευτυχώς να εκτραχυνθεί περισσότερο η κατάσταση.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno, Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK