Ντε Σάνκτις: "Σπασμωδική η αντίδρασή μου στο γκολ του Καβάνι"

Τη δική του απάντηση για όσα του καταλογίζουν τις τελευταίες ημέρες έδωσε ο Μόργκαν ντε Σάνκτις.

Ντε Σάνκτις: "Σπασμωδική η αντίδρασή μου στο γκολ του Καβάνι"

Ο τερματοφύλακας της Νάπολι συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λέτσε, όταν μετά το γκολ του Καβάνι (σ.σ. έκανε το 4-1), κούνησε το κεφάλι του σαν να ήταν απογοητευμένος από την εξέλιξη του ματς.

Σε video που διέρρευσε στο διαδίκτυο φαίνεται επίσης ότι μετά το γκολ του Καβάνι, ο ευρισκόμενος πίσω από το τέρμα του ντε Σάνκτις, Κριστιάνο Λουκαρέλι ενημέρωσε τον συμπαίκτη του ότι απομένουν 7-8 λεπτά μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Η ιταλική εισαγγελία έχει ήδη καλέσει σε απολογία τον γκολκίπερ της Νάπολι, ο οποίος μίλησε για το επίμαχο ζήτημα σε γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο της γειτονικής χώρας.

"Χθες (σ.σ. Δευτέρα) το βράδυ αναφέρθηκα στο βίντεο, χωρίς να το έχω δει, αλλά σήμερα είμαι εδώ για να μιλήσω επί τούτου. Ζω πολύ έντονα τα παιχνίδια που αγωνίζομαι, εκφράζοντας τα συναισθήματά μου. Η Νάπολι προερχόταν από τρεις ισοπαλίες με τη Λάτσιο, την Αταλάντα και το 3-3 με τη Γιουβέντους. Το γκολ του "Έντι" (σ.σ. Έντινσον Καβάνι) μου έφερε ανακούφιση, αφού η Λέτσε θα μπορούσε να είχε ξαναμπεί στο ματς. Ήταν μία ενστικτώδης αντίδραση. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο... Καλώ τους δημοσιογράφους που πρόβαλαν το βίντεο να έρθουν στο Κάστελ Βολτούρνο (σ.σ. περιοχή όπου βρίσκεται το προπονητικό κέντρο της ομάδας) και να απαντήσω με σαφήνεια στις ερωτήσεις που θα μου υποβάλλουν", ήταν τα λόγια του ντε Σάνκτις.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του εν λόγω αγώνα, η Λέτσε μείωσε σε 4-2 με τον Κόρβια.

Το επίμαχο video

News 24/7

24MEDIA NETWORK