Οι τέσσερις διάδοχοι του "Καίσαρα" Μανωλά!

O Κώστας Μανωλάς φέρεται να... φλερτάρει με την Τσέλσι και ο δαιμόνιος Μόντσι καλείται να βρει τον διάδοχο του βασικού και αναντικατάστατου Έλληνα στόπερ εάν πάει στο Λονδίνο. Ιταλικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Ρόμα έχει ήδη τέσσερις περιπτώσεις στα σκαριά για να καλυφθεί το κενό του 27χρονου στόπερ.

Οι τέσσερις διάδοχοι του "Καίσαρα" Μανωλά!

Αν ο Κώστας Μανωλάς φύγει από τη Ρόμα, καθόσον η Τσέλσι παρουσιάζεται έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα των 36.000.000 ευρώ που δεσμεύει τον παίκτη με τους Ρωμαίους, τότε ο Μόντσι πρέπει να είναι έτοιμος για τη διάδοχη κατάσταση.

Στην Ιταλία γράφουν πως ο στόπερ από τη Νάξο δεν είναι ένας όποιος κι όποιος παίκτης, άλλα βασικός στυλοβάτης των μετόπισθεν της ομάδας, αυτός που με δικό του γκολ απέκλεισε την Μπαρτσελόνα, γράφοντας "χρυσή" σελίδα στην ιστορία του κλαμπ.

Βέβαια, ο Μανωλάς μπορεί να είναι "Καίσαρας" στη Ρώμη, αλλά για κάθε ποδοσφαιριστή αποτελεί δέλεαρ η εμπειρία στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αγγλίας, και ειδικά δε όταν ενδιαφέρονται σύλλογοι όπως η Τσέλσι να σου δώσουν το πάτημα να δοκιμάσεις στην Premier.

Ο Σάρι, λοιπόν, θέλει τον Κώστα, ενώ ο Κώστας δεν έχε ξεκαθαρίσει τα δικά του "θέλω", μια και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο νησί της Νάξου, μαζί με την οικογένειά του. Ο οργανισμός Ρόμα, όμως, πρέπει να λειτουργήσει και σύμφωνα με την "corriredellosport" υπάρχει έτοιμο πλάνο αντικατάστασης του top Έλληνα στόπερ.

Οι επιλογές τέσσερις και είναι οι εξής:

Ματέις Ντε Λιχτ (Άγιαξ) - 18 ετών, αξία: 40.000.000 ευρώ

Νάτσο (Ρεάλ Μαδρίτης) - 28 ετών, αξία: 30.000.000 ευρώ

Κλεμέντ Λενγκλέ (Σεβίλλη) – 23 ετών, αξία: 25.000.000 ευρώ

Στεφάν Σάβιτς (Ατλέτικο) – 27 ετών, αξία 40.000.000 ευρώ

*Οι αξίες είναι σύμφωνα με το transfermarkt

News 24/7

24MEDIA NETWORK