"Όχι σε σκουλαρίκια και κορδέλες!"

Οι ποδοσφαιριστές της Φιορεντίνα είναι ιδιαίτερα ζωηροί εκτός αγωνιστικού χώρου και ο Βιντσέντσο Μοντέλα αποφάσισε να τους δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Πώς; Σε πρώτη φάση τους απαγόρευσε να φορούν σκουλαρίκια και κορδέλες...

"Όχι σε σκουλαρίκια και κορδέλες!"

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτες των "βιόλα" έγιναν πρωταγωνιστές για εξωαγωνιστικούς λόγους. Το πιο πρόσφατο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στο πάρτι γενεθλίων του Αλέσιο Τσέρτσι.

Έχοντας, προφανώς, καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, οι ποδοσφαιριστές της Φιορεντίνα άρχισαν να παίζουν... φαγητοπόλεμο, κάνοντας άνω-κάτω το εστιατόριο που τους φιλοξενούσε για την περίσταση.

Ως εκ τούτου ο Βιντσέντσο Μοντέλα αποφάσισε να εφαρμόσει ένα νέο κώδικα συμπεριφοράς προκειμένου να τους επιβάλει πειθαρχία. Σε πρώτη φάση τους απαγόρευσε να φορούν σκουλαρίκια και τους ζήτησε να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη χρήση κορδελών για τα μαλλιά!

Επίσης, σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", τους απαγόρευσε να σηκώνουν τα σορτσάκια τους κατά τη διάρκεια των προπονήσεων (σ.σ. το κάνουν για να... μαυρίσουν), ενώ αναμένεται να τους απαγορεύσει και την έξοδο μετά τις 20:00 ακόμα και τις ημέρες που έχουν ρεπό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK