"Πούλησα την Κάλιαρι", ενημέρωσε μέσω SMS

Ο Μάσιμο Τσελίνο ενημέρωσε μέσω sms (!) τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης για την πώληση της Κάλιαρι, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιήσει το όνομα του αγοραστή και περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

"Πούλησα την Κάλιαρι", ενημέρωσε μέσω SMS

Το σχετικό sms:

"Επί 22 χρόνια ονειρευόμουν το αδύνατο. Είμαι ένας φτωχός ρομαντικός ονειροπόλος, συγχωρέστε με αν δεν πέτυχα. Έχω πουλήσει την Κάλιαρι, οι νομικοί των αγοραστών περιμένουν εγγυήσεις από το δήμαρχο για το γήπεδο, στο οποίο θα αγωνίζεται η ομάδα και αν τις πάρουν, θα υπογράψουν και θα πληρώσουν αύριο. Είναι καλοί άνθρωποι αλλά φοβάμαι την δική μας θλιβερή πραγματικότητα".

Ο υποψήφιος αγοραστής της Λιντς Γιουνάιτεντ (σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal) φαίνεται ότι δεν μπορεί να κρατήσει τα δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και γι' αυτό αποφάσισε μετά από τον Ιούνιο του 1992 να προβεί στην πώληση της Κάλιαρι.

H Qatar Foundation και μία αμερικανική κατασκευαστική εταιρία είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν συνδεθεί με τη νέα ιδιοκτησία του συλλόγου της Σαρδηνίας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα επίσημο.

Η λέξη-κλειδί του συγκεκριμένου deal ακούει στο όνομα "Σαντ' Ελία". Ο δήμαρχος Μάσιμο Τζέντα έχει δηλώσει ότι περιμένει ένα σχέδιο για την κατασκευή νέου σταδίου και, σημειωτέον, η προαναφερθείσα αμερικανική εταιρία ειδικεύεται στις κατασκευές μεγάλων γηπέδων.

Ο Μάσιμο Τσελίνο είναι μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στη γειτονική χώρα. Το γεγονός και μόνο ότι είναι υπόδικος για δύο κατασκευαστικές παραβάσεις φανερώνει του λόγου το αληθές. Δεν είναι λίγοι οι Ιταλοί που υποστηρίζουν ότι ο διάσημος γαιοκτήμων, στην πραγματικότητα, δεν προτίθεται να πουλήσει την Κάλιαρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK