Συγκλονιστική μαρτυρία του Κρέσπο για τα οικονομικά της Πάρμα

Σε κατάσταση διάλυσης βρίσκεται η Πάρμα, με τον άλλοτε φορ του συλλόγου και νυν προπονητή της ομάδας Νέων να εκπέμπει SOS για να βρεθεί μια λύση. Διαβάστε τις συγκλονιστικές δηλώσεις του.

Συγκλονιστική μαρτυρία του Κρέσπο για τα οικονομικά της Πάρμα

"Τώρα μπορέσαμε να παίξουμε αλλά δεν ξέρουμε αν θα έχουμε αρκετά χρήματα για να κάνουμε το ταξίδι για το ματς με τη Σαμπντόρια την ερχόμενη εβδομάδα",δήλωσε αρχικά στο "Sky Sport Italia" ο προπονητής της ομάδας Νέων και άλλοτε φορ της Πάρμα, και συνέχισε:

"Μας πληγώνει πραγματικά να βλέπουμε και να βιώνουμε αυτή την κατάσταση. Δουλεύουμε όλοι για το καλό των παιδιών και παίξαμε σήμερα επειδή μας έκαναν τη χάρη οι κηπουροί του σταδίου.

Το νερό στα αποδυτήρια είναι κρύο επειδή δεν έχουμε ηλεκτρικό, οπότε οι παίκτες αρρωσταίνουν. Δεν υπάρχει ούτε συνεργείο καθαριότητας για τα αποδυτήρια.

Διαλυόμαστε. Θέλουμε να συνεχίσουμε επειδή αγαπάμε αυτό το σύλλογο και αυτά τα παιδιά αλλά μας θλίβει αυτή η κατάσταση. Αν έχει προβλήματα η πρώτη ομάδα, φανταστείτε εμείς.

Πώς είναι δυνατόν μία ομάδα να κάνει εγγραφή σε ένα πρωτάθλημα και να μην είναι σε θέση να το ολοκληρώσει;"

Θυμίζουμε πως η τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Πάρμα οδήγησε την ιταλική Λίγκα στην απόφαση να αναβάλλει τον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας με την Ουντινέζε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK