Αλλάζει θέση στον Μανωλά ο Ντι Φραντσέσκο!

Ο Κώστας Μανωλάς όχι μόνο έμεινε στην Ρόμα παρά το χρυσάφι που του προσέφερε η Ζενίτ αλλά ετοιμάζεται να παίξει και σε διαφορετική θέση από αυτήν που τον έχουμε συνηθίσει.

Greece's Kostas Manolas, left, in close action with Faroe Islands' player Joan Edmundsson during the Group F Euro 2016 qualifying soccer match between Greece and Faroe Islands, at the Georgios Karaiskakis stadium, in the port of Piraeus, near Athens on Friday, Nov. 14, 2014. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Greece's Kostas Manolas, left, in close action with Faroe Islands' player Joan Edmundsson during the Group F Euro 2016 qualifying soccer match between Greece and Faroe Islands, at the Georgios Karaiskakis stadium, in the port of Piraeus, near Athens on Friday, Nov. 14, 2014. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Οι περισσότεροι στοιχημάτιζαν αυτό το καλοκαίρι πως ο Κώστας Μανωλάς θα κουνούσε μαντήλι στην Ρόμα μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο "Olimpico" και θα επέλεγε την Ζενίτ, όμως ο Έλληνας άσος όχι μόνο αρνήθηκε την τρομερή πρόταση που του έκαναν οι Ρώσοι και έμεινε στην Ρόμα αλλά όλα δείχνουν πως παραμένει "βασιλιάς" στην ιταλική πρωτεύουσα.

Στο ματς της πρεμιέρας του Καμπιονάτο αγωνίστηκε βασικός και έπαιξε σε όλο το 90λεπτο, στο 1-0 της Ρόμα στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα, ενώ στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής που η ομάδα του υποδέχεται την Ίντερ όχι μόνο θα παίξει αλλά και σε διαφορετική θέση από αυτήν που τον έχουμε συνηθίσει εδώ και αρκετά χρόνια...

Τι ακριβώς συνέβη; Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κάρσντορπ και Μπρούνο Πέρες που είναι οι δύο αρχικές λύσεις του για το δεξί άκρο της άμυνας, η κακοδαιμονία των τραυματισμών χτύπησε και τον νεαρό Αμπντουλαχί Νούρα (τρίτη λύση ως δεξί μπακ) και πλέον Νο 1 φαβορί για τη θέση είναι ο... Κώστας Μανωλάς.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ντι Φραντσέσκο δεν θα ρισκάρει με τον Αλεσάντρο Φλορέντσι, ο οποίος προέρχεται από πολύμηνο τραυματισμό (θα τον επαναφέρει μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων) και έτσι ο Μανωλάς έχει σοβαρές πιθανότητες να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ (το έχει κάνει στο παρελθόν στην ΑΕΚ) και να πέσει πάνω στον... Ίβαν Πέρισιτς της Ίντερ.

Τι μπορεί να "σκαρφιστεί" ο Ντι Φραντσέσκο για να μην αλλάξει θέση στον Μανωλά και να τον κρατήσει σέντερ μπακ μαζί με τον Φάτσιο; Να αλλάξει πλευρά στον Κολάροφ και να τον βάλει να παίξει δεξιά με... ανάποδο πόδι, για να παίξει στα αριστερά ο Ζουάν Ζέζους.

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

News 24/7

24MEDIA NETWORK