Αποθεώνει τον τεμπέλη Τότι ο Ρανιέρι

Στη συνύπαρξή τους στη Ρόμα είχαν έρθει σε κόντρα αρκετές φορές. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δήλωσε πως ο Φραντσέσκο Τότι είναι τεμπέλης, ωστόσο παραδέχθηκε πως αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη που έχει συνεργαστεί ως τώρα.

Αποθεώνει τον τεμπέλη Τότι ο Ρανιέρι

Ο Ιταλός τεχνικός πέρασε από το Σεπτέμβριο του 2009 ως τον Φεβρουάριο του 2011 από τους “τζιαλορόσι” και έχει διαμορφώσει άποψη για τον αρχηγό τους: “ Με ρωτάτε αν είναι τεμπέλης και πρέπει να συμφωνήσω μ' αυτό. Ωστόσο, είναι ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω ποτέ δουλέψει. Θα μπορούσε να κερδίσει αρκετές Χρυσές Μπάλες, αν έφευγε από τη Ρόμα για την Μπαρτσελόνα ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έχω δουλέψει με τον Λάμπαρντ, τον Ντελ Πιέρο, αλλά ο Φραντσέσκο είναι καλύτερος παίκτης. Η διαφορά τους είναι ότι οι άλλοι δύο έχουν καλύτερη συμπεριφορά. Υπήρξαν πάντα πολύ αφοσιωμένοι στην προπόνηση και οι τελευταίοι που έφευγαν από το γήπεδο. Ο Τότι ήταν ακριβώς το αντίθετο, έφευγε πρώτος από το γήπεδο”.

Η άποψη του Ρανιέρι δεν διαφέρει απ' αυτή που έχουν πολλοί στη γείτονα χώρα, αφού θεωρούν ότι ο αρχηγός της Ρόμα επέλεξε την εύκολη λύση της παραμονής στους “τζιαλορόσι” από το να δοκιμάσει την τύχη του σε καλύτερη ομάδα

Απορρίφθηκε πρόταση για Νέιμαρ

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διοίκηση της Ρόμα κατέθεσε πρόταση ύψους 20.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Νίλμαρ της Βιγιαρεάλ, αλλά η ισπανική ομάδα την αρνήθηκε.

Ο πρόεδρος του “κίτρινου υποβρύχιου” επανέλαβε πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση, αλλά σύμφωνα με την Marca αν οι Ιταλοί ανέβουν κατά 5.000.000 ευρώ τότε έχουν ελπίδες να πάρουν τον Βραζιλιάνο.

Η παραμονή του Νίλμαρ είναι κάτι που έχει ζητήσει και ο προπονητής, Χουάν Κάρλος Γαρίδο, ο οποίος έδωσε μάχη, αλλά κράτησε και τον Τζιουζέπε Ρόσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK