Δανεικός στη Ρόμα ο Βερμάελεν

Παίκτης της Ρόμα είναι κι επίσημα ο Τόμας Βερμάελεν. Ο Βέλγος άσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ανακοινώθηκε απ' τους "τζιαλορόσι" με τη μορφή δανεισμού απ' την Μπαρτσελόνα.

Δανεικός στη Ρόμα ο Βερμάελεν

Στη Ρόμα πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του με τη μορφή δανεισμού απ' τη Μπαρτσελόνα ο Τόμας Βερμάελεν. Ο Βέλγος αμυντικός δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες, αφού αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών την τελευταία διετία.

Παρόλα αυτά, πρόκειται για μία αξιόλογη λύση που μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα τους "τζιαλορόσι" και να αποτελέσει τον ιδανικό παρτενέρ του Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Ο 30χρονος άσος βρίσκεται απ' την Κυριακή στη Ρώμη, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε επίσημα απ' την ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Ρόμα έδωσε 2.000.000 ευρώ για το δανεισμό του, ενώ διατηρεί και οψιόν αγοράς ύψους 10.000.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Tο πάρε δώσε στη Serie A
Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ