Ξέσπασμα Τότι: "Έτσι δεν μένω στη Ρόμα"

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, αφήνοντας αιχμές για τον προπονητή του, Λουτσιάνο Σπαλέτι και τόνισε πως αν δεν αλλάξει η κατάσταση θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Ξέσπασμα Τότι: "Έτσι δεν μένω στη Ρόμα"

"Νιώθω σε καλή φυσική κατάσταση και θέλω να παίζω. Εχω ξεπεράσει τον τραυματισμό και το ότι δεν παίζω είναι καθαρά θέμα του προπονητή. Δεν μπορώ να μείνω έτσι στην Ρόμα. Πονάει να είσαι στον πάγκο. Καταλαίνω ότι στην ηλικία που βρίσκομαι θα παίζω λιγότερο, όμως το να τελειώσω την καριέρα μου έτσι είναι κακό για μένα σαν άνθρωπο και για ό,τι έχω δώσει στην Ρόμα.

Απαιτώ περισσότερο σεβασμό για όλα αυτά που έχω κάνει εδώ. Ποια είναι η σχέση μου με τον Σπαλέτι; Λέμε 'καλημέρα' και 'καλό απόγευμα'. Αυτό είναι όλο. Λέει πολύ ωραία πράγματα στις εφημερίδες όχι όμως και μπροστά μου. Τον σέβομαι σαν προπονητή και πιστεύω πως έχει ό,τι χρειάζεται για να μείνει στην Ρόμα", δήλωσε ο Φραντσέσκο Τότι, ενώ όταν ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι, απάντησε:

"Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο, περμένω νέα από τον Παλότα και θα δούμε τι θα γίνει. Θέλω ειλικρίνεια από τους ανθρώπους, να μου λένε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ