Μέχρι τέλη Μαΐου τα τελικά πλάνα για το γήπεδο

Τα τελικά σχέδια για την κατασκευή ενός νέου σταδίου στην Ρώμη θα παρουσιαστούν τον Απρίλιο ή τον Μάιο, όπως διαβεβαίωσε ο δήμαρχος της πόλης. "Το στάδιο θα δημιουργήσει 3.000 θέσεις εργασίας μόνο για την κατασκευή του", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιγκνάτζιο Μαρίνο.

Μέχρι τέλη Μαΐου τα τελικά πλάνα για το γήπεδο

Η άδεια της διοικητικής περιφέρειας απομένει για την έναρξη της κατασκευής του νέου σταδίου στην ιταλική πρωτεύουσα, ενώ ο δήμαρχός της υπογράμμισε ότι τα τελικά σχέδια θα υποβληθούν προς έγκριση μέχρι τα τέλη Μαΐου.

"Ο Παλότα (σ.σ. πρόεδρος της Ρόμα) δεν μου έχει πει την ακριβή ημέρα. Υπάρχουν 20 εταιρίες που δουλεύουν για τον τελικό σχεδιασμό του τεχνολογικά πιο προηγμένου σταδίου του πλανήτη", είπε ο Ιγκνάτζιο Μαρίνο στο ραδιοφωνικό σταθμό "Tele Radio Stereo".

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Ανάμεσα στα τέλη Απριλίου και τα τέλη Μαΐου, το τελικό σχέδιο θα έχει υποβληθεί και στη συνέχεια θα εξεταστεί από τη διοικητική περιφέρεια, προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι έτοιμα για να μπει το πρώτο λιθαράκι.

Πόσο καιρό θα κρατήσει; Θεωρητικά μπορεί να πάρει 180 ημέρες, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος της διοικητικής περιφέρειας (σ.σ. Νικόλα Τζινγκαρέτι) θα μοιραστεί την επιθυμία μου περί άμεσης κινητοποίησης.

Υπάρχει 40% ποσοστό ανεργίας νέων στην Ρώμη και το στάδιο θα δημιουργήσει 3.000 θέσεις εργασίας μόνο για την κατασκευή του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK