Ο Τότι έβγαλε στη... σέντρα τον Σπαλέτι

O Φραντσέσκο Τότι έχει πολύ σοβαρά παράπονα από τον προπονητή του, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο Τότι έβγαλε στη... σέντρα τον Σπαλέτι

Με το καλημέρα της επιστροφής του Λουτσιάνο Σπαλέτι στη Ρόμα, ο Φραντσέσκο Τότι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στο πρόσωπο του Ιταλού προπονητή.

Και όταν στη Ρόμα μιλά ο εμβληματικός αρχηγός, οι πάντες ακούν με προσοχή. Ιδού οι "βόμβες": "Δεν μπορώ να μείνω στη Ρόμα έτσι όπως είναι η κατάσταση. Εξακολουθώ να αισθάνομαι παίκτης που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και θέλω να παίζω. Έχω αφήσει πίσω μου το πρόβλημα τραυματισμού που με ταλαιπωρούσε και αν δεν παίζω τώρα αυτό οφείλεται σε λόγους τακτικής.

Με πληγώνει να βρίσκομαι στον πάγκο. Καταλαβαίνω ότι στην ηλικία μου θα παίζω λιγότερο, όμως το να τελειώνει με αυτό τον τρόπο η καριέρα μου είναι άσχημο για μένα, για αυτά που έχω δώσει στη Ρόμα. Απαιτώ περισσότερο σεβασμό για όλα όσα έχω κάνει εδώ".

Σε ότι αφορά τη σχέση του με τον προπονητή του, ο Τότι ήταν και πάλι ξεκάθαρος: "Λέμε καλημέρα και καλό βράδυ. Τον εκτιμώ ως άτομο και ως προπονητή αλλά θα ήταν καλύτερα αν κάποια πράγματα μου τα έλεγε πρόσωπο με πρόσωπο αντί να τα διαβάζω στις εφημερίδες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK