Πάει για το "μπαμ" στην άμυνα η Ρόμα

Η αποχώρηση του Αλέσιο Ρομανιόλι σε συνάρτηση με την αναμενόμενη παραχώρηση του Μαπού Γιανγκά-Εμπιβά στη Λιόν, κάνουν επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής της Ρόμα με τα ονόματα των Εζεκίελ Γκαράι και Αντρέα Ρανόκια να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Πάει για το "μπαμ" στην άμυνα η Ρόμα

Ο φιλικός αγώνας της Ρόμα απέναντι στη Βαλένθια ανέδειξε τα σοβαρά προβλήματα των "τζιαλορόσι" στην αμυντική γραμμή, παρότι επικράτησαν με 3-1 των "νυχτερίδων". Η αποχώρηση του Αλέσιο Ρομανιόλι με προορισμό τη Μίλαν και η αναμενόμενη πώληση του Μαπου Γιανγκά Εμπιβά στη Λιόν, αφήνουν τον Ρουντί Γκαρσιά με μόνο δύο λύσεις στα μετόπισθεν και συγκεκριμένα τους Λεάντρο Καστάν και Κώστα Μανωλά.

Ο αθλητικός διευθυντής των Ρωμαίων, Βάλτερ Σαμπατίνι, εξετάζει δύο εξαιρετικές λύσεις για την άμυνα. Συγκεκριμένα, πρώτος στόχος της ιταλικής ομάδας είναι ο Εζεκίελ Γκαράι, ο οποίος αγωνίζεται την τελευταία διετία στη Ζενίτ. Παρόλα αυτά, το υψηλό κόστος της μεταγραφής, κάνει δύσκολη την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων.

Επόμενος στόχος, ο αρχηγός της Ίντερ, Αντρέα Ρανόκια, ο οποίος δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στους "νερατζούρι", ύστερα από τις μεταγραφές των Μιράντα και Μουρίγιο. Ο 26χρονος άσος ανανέωσε μόλις πριν από λίγο διάστημα το συμβόλαιό του με τους Μιλανέζους μέχρι το 2019, το οποίο θα του αποφέρει 2.500.000 ευρώ ετησίως. Όσον αφορά την Ίντερ, οι άνθρωποι της ομάδας φέρονται να ζητούν ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Το προσεχές διάστημα είναι κρίσιμο για τη Ρόμα, η οποία πρέπει να "κλείσει" τις τρύπες, ώστε να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την κατάκτηση του scudetto, αλλά και για να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στο Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK