Προανήγγειλε την απόσυρσή του ο Τότι

Μια δυσάρεστη έκπληξη για τους φίλους της Ρόμα επιφύλασσε η παρουσίαση της νέας φανέλας, καθώς ο Φραντσέσκο Τότι προανήγγειλε την απόσυρσή του από τα γήπεδα στο τέλος της σεζόν.

Προανήγγειλε την απόσυρσή του ο Τότι

Η Ρόμα παρουσίασε την Πέμπτη (11/7) τη νέα της φανέλα για τη σεζόν 2013/2014, και στην παρουσίαση παραβρέθηκαν όλα τα αστέρια της ομάδας, ωστόσο αυτό που θα συζητηθεί περισσότερο είναι τα λόγια του Φραντσέσκο Τότι.

Προανήγγειλε την απόσυρσή του ο Τότι

Ο 36χρονος άσος της Ρόμα σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το πόσες φανέλες τις ομάδας έχει φορέσει κατά το παρελθόν απάντησε: "Έχω φορέσει πολλές φανέλες της Ρόμα, αλλά αυτή θα είναι η τελευταία μου". Η δήλωση του αρχηγού της ιστορικής ομάδας της Ρώμης έρχεται σε αντίθεση με τα όσα είχε πει στο παρελθόν, τονίζοντας πως επιθυμία του είναι να εξακολουθεί να αγωνίζεται μέχρι το 2016.

Ο Τότι φοράει τη φανέλα των "τζιαλορόσι" από το 1989, υπογράφοντας το επαγγελματικό του συμβόλαιο το 1993 και μετρά περισσότερες από 550 συμμετοχές με το σύλλογο. Η προγραμματισμένη για την ανανέωση του συμβολαίου του συζήτηση είχε αναβληθεί πριν από λίγες μέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK