Στην τύχη του έχουν αφήσει το "Λουίτζι Φεράρις" Τζένοα και Σαμπντόρια

Η τραγική κατάσταση στην οποία βρέθηκε το Σάββατο το "Λουίτζι Φεράρις" στη Γένοβα μετά απ' την νεροποντή και η αναβολή του ντέρμπι της πόλης μεταξύ της Τζένοα και της Σαμπντόρια ανέδειξε τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ιστορικό γήπεδο.

Στην τύχη του έχουν αφήσει το "Λουίτζι Φεράρις" Τζένοα και Σαμπντόρια

Τα ιταλικά ΜΜΕ ανέδειξαν το Σάββατο το βράδυ την είδηση ότι οι δύο ομάδες που χρησιμοποιούν το γήπεδο χρωστούν στη διοίκησή του 2 εκατομμύρια ευρώ σε ενοίκια και έχουν δημιουργήσει μ' αυτόν τον τρόπο μαύρη τρύπα στον προϋπολογισμό.

Το Σάββατο τα προβλήματα λειτουργίας του ιστορικού γηπέδου προκάλεσαν και την αναβολή του ντέρμπι. Μουσαμάδες για να προστατευτεί από τη μανία του νερού ο αγωνιστικός χώρος δεν υπήρχαν και έτσι το γήπεδο από κάποιο σημείο και έπειτα θύμιζε περισσότερο πισίνα.

Καιρού επιτρέποντος το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 19:30, ωστόσο ακόμα και έτσι το ιστορικό "Μαράσι" θα βρίσκεται και στο μέλλον στο έλεος των καιρικών φαινομένων αν η Τζένοα και η Σαμπντόρια δεν βάλουν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τα χρωστούμενα.

Δείτε το video της Gazzetta dello Sport

News 24/7

24MEDIA NETWORK