Το "καυτό" μοντέλο που ένωσε Νάπολι και Γιουβέντους!

Οι οπαδοί της Νάπολι τρέφουν αισθήματα μίσους για εκείνους της Γιουβέντους και τούμπαλιν όμως όλοι μαζί ενώθηκαν στα social media με στόχο την Νίνα Μόριτς! Διαβάστε το λόγο...

Το "καυτό" μοντέλο που ένωσε Νάπολι και Γιουβέντους!

Η 30η αγωνιστική της Serie A κλείνει με το μεγάλο ντέρμπι του "San Paolo" που φέρνει απέναντι Νάπολι και Γιουβέντους, δύο ομάδες που έχουν άπειρα πράγματα για να τους χωρίσουν, όμως το εντυπωσιακό είναι πως λίγο πριν την έναρξη του αγώνα οι οπαδοί και των δύο ομάδων ενώθηκαν στο Twitter.

** FILE **Nina Moric, shown in this Sept. 26, 2002 file photo during a fashion show, was notified Tuesday, March 20, 2007 she was put under investigation by Potenza's magistrates in connection with the "Vallettopoli" probe. (AP Photo/Antonio Calanni/file)
** FILE **Nina Moric, shown in this Sept. 26, 2002 file photo during a fashion show, was notified Tuesday, March 20, 2007 she was put under investigation by Potenza's magistrates in connection with the "Vallettopoli" probe. (AP Photo/Antonio Calanni/file) AP

Αιτία ένα ποστάρισμα της Νίνα Μόριτς στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, με το γνωστό μοντέλο από την Κροατία να συγκρίνει τις δύο ομάδες με εγκληματικές οργανώσεις, παρακλάδια της μαφίας: με την Καμόρα την Νάπολι και με την Ντραγκέτα την Γιουβέντους!

Mετά από αυτό το σχόλιο έγινε το "έλα να δεις" στις σελίδες της στα social media, με την ίδια να το... ευχαριστιέται και να "απαντά" με το εξής σχόλιο: "Πέτυχα το στόχο να ενώσω Ναπολιτάνους και Γιουβεντίνους. Τώρα δώστε το βραβείο Fair Play".

Photo Credits: AP Photo/Giuseppe Aresu

News 24/7

24MEDIA NETWORK