Κυνηγάει το ρεκόρ ο Καρνέζης

Μέχρι στιγμής ο Ορέστης Καρνέζης δεν έχει χάσει ούτε δευτερόλεπτο στα ματς της Ουντινέζε στη Serie A, κυνηγώντας ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.

Κυνηγάει το ρεκόρ ο Καρνέζης

Βασικός και αναντικατάστατος είναι ο Ορέστης Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια της Ουντινέζε. Μάλιστα, ο Έλληνας τερματοφύλακας φέτος έχει αγωνιστεί και στα 32 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει η ομάδα του, δίχως να χάσει ούτε δευτερόλεπτο.

Έχει συνολικά αγωνιστεί σε 2.880 λεπτά και είναι πρώτος στη συγκεκριμένη λίστα, μαζί με τον τερματοφύλακα της Σαμπντόρια, Εμιλιάνο Βιβιάνο.

 

Πλέον ο Καρνέζης θέλει ακόμη έξι 90λεπτα προκειμένου να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ντανιέλε Ρουγκάνι που κατά την περσινή σεζόν δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι της Έμπολι (3.420 λεπτά).

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ