VAR-βάτη νίκη για την Ρόμα στο 94'!

Η Ρόμα τα βρήκε σκούρα απέναντι στην μαχητική Κάλιαρι και χρειάστηκε τον... αμυντικό Φάσιο και τη βοήθεια του... VAR για να πανηγυρίσει τελικά την κατάκτηση των τριών βαθμών (VIDEO).

Roma's Federico Fazio, center, celebrates with teammates Daniele De Rossi, right, and Kostas Manolas during an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Cagliari, at the Olympic stadium in Rome, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
roma manolas fazio AP IMAGES

Τρίτη γκέλα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν χωρούσε για την Ρόμα, αφού θα έμενε αρκετά πίσω από την κορυφή και την Νάπολι. Απέναντι στην Κάλιαρι τα έκανε όλα σωστά, με 21 τελικές έναντι 3 των αντιπάλων, όμως η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με τίποτα. Ούτε καν από την άσπρη βούλα ( έχασε πέναλτι στο 52' ο Περότι)!

Έτσι, φτάσαμε στο 94ο λεπτό. Η Ρόμα κέρδισε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά με τον Κολάροφ να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Η μπάλα πήγε ωραία στην περιοχή, ο Κράνγκο απέκρουσε πάνω στο στήθος του Φάσιο, που απλά την έσπρωξε στα δίχτυα.

Η φάση βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο διαιτητής έκανε νόημα πως χρειάζεται τη βοήθεια του συστήματος VAR. Κάπου εκεί η καρδιά των φίλων της Ρόμα πήγε στην... κούλουρη, όμως επέστρεψε σώα και αβλαβής, αφού το γκολ μέτρησε κανονικότατα.

Πλέον οι "Ρωμαίοι" έφτασαν τους 38 πόντους και απέχουν δυο από την κορυφή και την Νάπολι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK