Απορρίφθηκε η έφεση του Κόντε, παρέμεινε η ποινή των 10 μηνών

Ούτε στο ελάχιστο δεν μειώθηκε η ποινή του Αντόνιο Κόντε για την εμπλοκή του στο νέο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, το οποίο αποκαλύφθηκε στην Ιταλία με σημείο αναφοράς τη Σιένα.

Απορρίφθηκε η έφεση του Κόντε, παρέμεινε η ποινή των 10 μηνών

Πρωτοδίκως ο νυν προπονητής της Γιουβέντους είχε τιμωρηθεί με δέκα μήνες αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα, αφού κρίθηκε ότι είχε γνώση των παράνομων πράξεων που συντελούνταν στην ομάδα της Τοσκάκης. Ωστόσο ήταν λογικό, αρνούμενος τις κατηγορίες, να ασκήσει έφεση επί της ποινής.

Η υπόθεση επανεξετάστηκε, αλλά η προσπάθεια του Κόντε και των νομικών του έπεσε στο κενό. Τελευταία επιλογή για τον 43χρονο προπονητή είναι η ανώτατη αρχή της Ολυμπιακής Επιτροπής μήπως και προλάβει να καθίσει στον πάγκο της "βέκια σινιόρα" στη διάρκεια της νέας σεζόν.

Σε αντίθεση με τον Κόντε, ο άμεσος συνεργάτης του, Άντζελο Αλέσιο, βγήκε κερδισμένος από τη διαδικασία της έφεσης, καθώς η ποινή του από τους οκτώ μήνες έπεσε στους έξι.

Από την άλλη, ο Μάρκο ντι Βάιο απαλλάχθηκε εκ νέου, παρά την έφεση του εισαγγελέα Στέφανο Παλάτσι, ενώ επιβεβαιώθηκε ο υποβιβασμός της Λέτσε στην τρίτη κατηγορία. Η Γκροσέτο αντίθετα παρέμεινε στη δεύτερη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK