Συνελήφθη ο Ντόνι και άλλοι 16 για τα στημένα

Το νέο σκάνδαλο στημένων αγώνων στην Ιταλία δεν έχει κλείσει, αφού προέκυψαν νέα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη 17 ατόμων, ανάμεσά τους και ο Κριστιάνο Ντόνι, ο οποίος έχει τιμωρηθεί ήδη με 42 μήνες αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο.

Συνελήφθη ο Ντόνι και άλλοι 16 για τα στημένα

Μετά από εντολή του εισαγγελέα της Κρεμόνα η αστυνομία συνέχισε την έρευνα, απ’ όπου προέκυψαν νέα στοιχεία και μοιραία οι συλληφθέντες κλήθηκαν για να δώσουν εξηγήσεις, αφού φέρεται ότι είχαν δημιουργήσει ένα παράνομο κύκλωμα που επηρέαζε τα αποτελέσματα αγώνων του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Εσχάτως μπήκαν στη λίστα των ύποπτων αγώνων και τρεις αναμετρήσεις του περυσινού Καμπιονάτο. Πρόκειται για τους αγώνες Μπρέσια-Μπάρι, Μπρέσια-Λέτσε και Νάπολι-Σαμπντόρια, οι οποίοι αναμένεται να μπουν στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης.

Ρόλο κλειδί στην υπόθεση συνεχίζει να παίζει ο πρώην παίκτης της Αταλάντα Κριστιάνο Ντόνι. Υπάρχουν στοιχεία που θέλουν τον Ιταλό επιθετικό να έχει στήσει τα τρία τελευταία παιχνίδια των "μπεργκαμάσκι" στη Serie B και να επηρεάζει αποτελέσματα αγώνων του ίδιου πρωταθλήματος, ακόμα και όταν βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας του.

Εκτός του πρώην παίκτη της Αταλάντα συνελήφθησαν και άλλοι ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων ξεχωρίζει ο πρώην παίκτης της Πάρμα Λουίτζι Σαρτόρ. Για τη σύλληψη του Ντόνι υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς των "μπεργκαμάσκι".

Αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο στη σύλληψη των 17 νέων υπόπτων έπαιξαν και τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από στοιχηματικές εταιρίες της Σινγκαπούρης, όπου έδειχνε να δρα κυρίως το παράνομο κύκλωμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK