Το νέο "αθλητικό" ριάλιτι με τις σέξι WAGS που θα κάνει θραύση!

Οι Ιταλοί είναι... προφέσορες στα τηλεοπτικά ριάλιτι όμως τώρα ξεπέρασαν τους ίδιους τους εαυτούς τους με τη συμμετοχή 5 διάσημων ποδοσφαιρικών Wags σε ένα νέο φιλόδοξο πρότζεκτ με τίτλο "Οι αρχηγίνες". Δείτε PHOTOS+VIDEO!

Το νέο "αθλητικό" ριάλιτι με τις σέξι WAGS που θα κάνει θραύση!

Ρίχνονται στη μάχη και είναι έτοιμες να παίξουν μεγάλη... μπάλα "Οι Αρχηγίνες" ! Αναφερόμαστε στο νέο ριάλιτι που θα κρατήσει συντροφιά στο ιταλικό τηλεοπτικό κοινό και το οποίο κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή (24/11), στο οποίο θα παρακολουθούμε μέσω του σταθμού "Spike" τη ζωή πέντε γυναικών-συντρόφων γνωστών άσων της μπάλας στη γειτονική χώρα.

Το νέο "αθλητικό" ριάλιτι με τις σέξι WAGS που θα κάνει θραύση!

Την Τρίτη (21/11) έγινε η παρουσίαση του νέου ριάλιτι, με τους ανθρώπους του σταθμού να αναφέρουν πως το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη ζωή και τις φιλοδοξίες πέντε καθόλα σέξι κυριών που έχουν ουκ ολίγα ποδοσφαιρικά μυστικά από τους συντρόφους τους για να αποκαλύψουν. Αυτές είναι:

Το νέο "αθλητικό" ριάλιτι με τις σέξι WAGS που θα κάνει θραύση!

Εριόνα Σουλεϊμάνι: μοντέλο από την Αλβανία, το 2015 παντρεύτηκε τον Μπλερίμ Τζεμαϊλί, πρώην άσο των Νάπολι, Τζένοα και Μπολόνια. Μαζί έχουν ένα παιδί, τον Λουάν, ενώ ιταλικό περιοδικό την είχε ανακηρύξει ως την ομορφότερη wag του Euro 2016.

Τζέσιμα Μελένα: σύζυγος του μπόμπερ της Λάτσιο Τσίρο Ιμόμπιλε, με τον οποίο γνωρίστηκε και παντρεύτηκε όταν ήταν παίκτης της Πεσκάρα. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά και είναι από από τα πλέον "ενεργά" ζευγάρια στα social media.

Εμιλί Νεφ Ναφ: γεννήθηκε στη Λιλ και "συστήθηκε" στο γαλλικό κοινό το 2009 όταν πήρε μέρος και βγήκε νικήτρια στην τρίτη έκδοση του γνωστού ριάλιτι "Secret Story". Ήταν παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Ζερεμί Μενέζ με τον οποίο έχει δύο παιδιά, την Μαέλα και τον Μέντσο.

Μικέλα Περσίκο: φανατική με τον αθλητισμό από μικρή, για το λόγο αυτό άλλωστε είχε παιδικό όνειρο να γίνει αθλητική δημοσιογράφος. Παράλληα όμως όμως είναι μοντέλο και επιχειρηματίας και ο κόσμος την γνωρίζει από τη σχέση της με τον αμυντικό της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Σίλβια Σλίτι: σύζυγος του Τζαμπάολο Πατσίνι και μητέρα του μικρού Τομάζο, γνωστή επιχειρηματίας στην Ιταλία με πολλές επιτυχημένες δραστηριότητες.

Η "σέντρα" του ριάλιτι είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή αν αν κρίνουμε από το trailer που κυκλοφόρησε, θα κάνει... θραύση!

Το νέο "αθλητικό" ριάλιτι με τις σέξι WAGS που θα κάνει θραύση!

ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ "LE CAPITANE":

News 24/7

24MEDIA NETWORK