Στην Άλκμααρ ο Φλάαρ

Στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στην Άλκμααρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρον Φλάαρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Επιστροφή σε γνωστά λημέρια για τον Ρον Φλάαρ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άλκμααρ. Ο Ολλανδός αμυντικός είχε μείνει ελεύθερος από την Άστον Βίλα το καλοκαίρι κι αναζητούσε νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με την ΑΖ προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Οι διοικούντες την ομάδα έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοσή του, με αποτέλεσμα να του προτείνουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, το οποίο κι αποδέχθηκε.

Ο Φλάαρ ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες της Άλκμααρ, αλλά έγινε γνωστός μέσω της Φέγενορντ, στην οποία αγωνίστηκε για μία εξαετία (2006-12) προτού μεταγραφεί στην Άστον Βίλα.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα