Στην Άλκμααρ ο Φλάαρ

Στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στην Άλκμααρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρον Φλάαρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Στην Άλκμααρ ο Φλάαρ

Επιστροφή σε γνωστά λημέρια για τον Ρον Φλάαρ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άλκμααρ. Ο Ολλανδός αμυντικός είχε μείνει ελεύθερος από την Άστον Βίλα το καλοκαίρι κι αναζητούσε νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με την ΑΖ προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Οι διοικούντες την ομάδα έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοσή του, με αποτέλεσμα να του προτείνουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, το οποίο κι αποδέχθηκε.

Ο Φλάαρ ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες της Άλκμααρ, αλλά έγινε γνωστός μέσω της Φέγενορντ, στην οποία αγωνίστηκε για μία εξαετία (2006-12) προτού μεταγραφεί στην Άστον Βίλα.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ