Παρελθόν και επίσημα ο Μακλάρεν

Τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα της Τβέντε στην Eredivisie είχαν ως συνέπεια να λυθεί η συνεργασία της με τον Στιβ Μακλάρεν, μία ημέρα μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ομάδας Γιοπ Μούνστερμαν.

Παρελθόν και επίσημα ο Μακλάρεν

Η ομάδα του Εντσέντε έχει χάσει έδαφος στο κυνήγι του τίτλου, αφού αγνοεί τη νίκη από τις 21 Δεκεμβρίου και έχει υποχωρήσει στην 5η θέση της βαθμολογίας του ολλανδικού πρωταθλήματος.

"Συμφωνήσαμε ότι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να γίνει για την ομάδα. Αφήνω έναν υπερήφανο άνθρωπο (σ.σ. αναφέρεται στον Μούνστερμαν). Μου χάρισε μία από τις ωραιότερες ημέρες της καριέρας μου όταν κατέκτησαν τον τίτλο του 2010", είπε σχετικά ο Μακλάρεν.

Ο 51χρονος τεχνικός ανέλαβε την Τβέντε μετά την απόλυσή του από την εθνική Αγγλίας (Νοέμβριος 2007) εξαιτίας της αποτυχίας του να την οδηγήσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008. Το καλοκαίρι του 2010 αποχώρησε για λογαριασμό της Βόλφσμπουγκ, ακολούθησε το σύντομο πέρασμα από τη Νότιγχαμ (122 ημέρες), προτού επιστρέψει στην ολλανδική ομάδα το περυσινό καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK