Νέα βαριά ήττα για τον Αναστασίου

Νέα τραγική βραδιά για την Ρόντα του Έλληνα τεχνικού. Αυτή τη φορά γνώρισε ήττα με 4-0 από την Αϊντχόφεν για το κύπελλο Ολλανδίας και αποχαιρέτησε την διοργάνωση.

Από τον Ιούλιο έχει να γευτεί την χαρά της νίκης η Ρόντα και συγκεκριμένα τη φιλική αναμέτρηση με την... Μαγιόρκα με 3-0. Από τότε έχουν ακολουθήσει οκτώ αναμετρήσεις, στις οποία η ολλανδική ομάδα μετρά τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες!

Το βράδυ της Τετάρτης (21/9) ήταν η σειρά της Αϊντχόφεν να διασύρει την Ρόντα με 4-0 και να την αποκλείσει από τη συνέχεια του κυπέλλου. Βασικός και σε αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε ο δανεικός από τον Παναθηναϊκό, Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα