4η αγ.: Περίπατος της Πόρτο

Ένα εξάλεπτο ήταν αρκετό για να "καθαρίσει" η Πόρτο το ματς με την Μπέιρα Μαρ. Το τελικό 4-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

4η αγ.: Περίπατος της Πόρτο

Οι πρωταθλητές ήλεγχαν το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά του και οι αντίπαλοι αμυντικοί δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα για να ανακόψουν τις επιθέσεις τους. Ο "γόρδιος δεσμός" λύθηκε στο 32' με το γκολ-ποίημα του Μαρτίνες που θέτει υποψηφιότητα για το καλύτερο εφετινό της 1 Liga. Έξι λεπτά αργότερα ο Ντανίλο έκανε τη σέντρα, ο Ροντρίγκες τροφοδότησε με κεφαλιά τον Βαρέλα, ο οποίος έκανε το 2-0 και, ουσιαστικά, "κλείδωσε" τη νίκη για την ομάδα του.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ουλίσες Μοράις φρέσκαρε τη γραμμή κρούσης του, αντικαθιστώντας τον Κογέ με τον Καμαρά, ωστόσο η ομάδα που σκόραρε ήταν και πάλι η Πόρτο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα της επανάληψης, ο Βαρέλα κέρδισε τις κόντρες και έδωσε στον Ροντρίγκες, ο οποίος διεύρυνε το προβάδισμα των "δράκων".

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 71ο λεπτό ο Μαϊκόν. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και, ενδεχομένως, επιθετικό φάουλ, ο προωθημένος Βραζιλιάνος στόπερ με κεφαλιά νίκησε τον Ρούι Ρέγο και έκανε το 4-0.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Μορεϊρένσε - Γκιμαράες 0-1

(58' Άντι)

Πόρτο - Μπέιρα Μαρ 4-0

(32' Μαρτίνες, 38' Βαρέλα, 47' Ροντρίγκες, 71' Μαϊκόν)

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Νασιονάλ - Πάσος Φερέιρα (18:00)

Σετούμπαλ - Ολιανένσε (18:00)

Μπράγκα - Ρίο Άβε (20:00)

Ακαδέμικα - Μπενφίκα (22:15)

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου

Εστορίλ - Μαρίτιμο (21:00)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Ζιλ Βισέντε (22:15)

Τα υπόλοιπα videos της 4ης αγωνιστικής

Μορεϊρένσε-Γκιμαράες 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK