"Στη Μπενφίκα μέχρι το 2020 ο Μήτρογλου"

"Κλεισμένη" θεωρεί τη μεταγραφή του Μήτρογλου στην Μπενφίκα ο πορτογαλικός Τύπος.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδα της πορτογαλικής "A Bola", η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

Ο Έλληνας επιθετικός που έχει πετύχει 18 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα έχει αναγκάσει τους ιθύνοντες του συλλόγου να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα 7.000.000 ευρώ που υπάρχει στη συμφωνία τους με την Φούλαμ.

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ των Πορτογάλων, η Μπενφίκα έχει συζητήσει και με τον Μήτρογλου και δέχθηκε να ρίξει το κασέ του από τα 2.300.00 ευρώ που παίρνει στον αγγλικό σύλλογο, στα 1.800.000 ευρώ. Το δημοσίευμα προχωράει και ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας πως το νέο συμβόλαιο του "Μητρογκόλ" με τους Πορτογάλους θα είναι τετραετές.

 

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα