Καταγγελίες-σοκ Πορτογάλου διαιτητή: Υπάρχει "παράγκα" της Μπενφίκα

Πολύ σοβαρές καταγγελίες έκανε ο Μάρκο Φερέιρα για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της διαιτησίας της Πορτογαλίας.

Καταγγελίες-σοκ Πορτογάλου διαιτητή: Υπάρχει "παράγκα" της Μπενφίκα

Ο 38χρονος πρώην διεθνής Πορτογάλος διαιτητής αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του όταν τιμωρήθηκε με "υποβιβασμό" στη Β' Εθνική της χώρας και σε συνέντευξή του στην As κατήγγειλε ότι ο επικεφαλής της εκεί ΚΕΔ στηρίζει... Μπενφίκα.

"Με βρήκε απροετοίμαστο η είδηση αλλά έχω την εξήγηση. Πέρυσι σφύριξα τρεις αγώνες της Μπενφίκα από τους οποίους έχασε τους δύο. Ετσι, παρά το γεγονός ότι τον Ιανουάριο μου ανανέωσαν τη δυνατότητα να είμαι διεθνής, τώρα μου είπαν να σφυρίξω στη δεύτερη κατηγορία" τόνισε ο Φερέιρα.

Συνέχισε το ίδιο δυναμικά: " Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοί μου στους οποίους τηλεφωνεί ο επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας Βίτορ Μόλο Περέιρα όταν κληρώνονται να σφυρίξουν παιχνίδια της Μπενφίκα. Ο άνθρωπος έχει πολλούς εχθρούς αλλά η μόνη μεγάλη ομάδα που τον στηρίζει είναι η Μπενφίκα.

Πριν από το Ρίο Αβε-Μπενφίκα ο Περέιρα μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι αν δεν πήγαινα καλά, δεν θα με έβαζε στο ντέρμπι Πόρτο-Μπενφίκα. Μου είπε επίσης να προσέξω γιατί ήταν παιχνίδι τίτλου για την Μπενφίκα. Απόρησα γιατί υπήρχε μία διαφορά ασφαλείας τεσσάρων πόντων. Μου έλυσε την απορία λέγοντας ότι είναι διαφορετικό να παίξει η Μπενφίκα με την Πόρτο έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά και διαφορετικό με δύο. Εγώ έδωσα πέναλτι στη Ρίο Αβε καθαρό και η Μπενφίκα έχασε 2-1. Από εκεί και πέρα, ο Περέιρα έπαψε να μου τηλεφωνεί ούτε φυσικά με έβαλε στο ντέρμπι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK