Έγινε... τύφλα ο Νάνι

Εσπευσμένα στην Πορτογαλία επέστρεψε ο Νάνι, όταν η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ενημερώθηκε πως ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έδωσε το "παρών" σε φιλανθρωπική εκδήλωση λόγω... hungover.

Έγινε... τύφλα ο Νάνι

Ο Νάνι, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Σπόρτινγκ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε προγραμματίσει να δώσει το "παρών" σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά για παιδιά σε μια μικρή πόλη της Βόρειας Ιρλανδίας το περασμένο Σάββατο.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος δεν κατάφερε τελικά να παραβρεθεί στην εκδήλωση ελέω...hungover, αφήνοντας πολλά παιδιά, τα οποία περίμεναν πως και πως τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ, παραπονεμένα.

Σύμφωνα με τη "Mirror", η πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, μόλις ενημερώθηκε για το μεθύσι του ποδοσφαιριστή τον έβαλε αμέσως σε αεροπλάνο με προορισμό την Πορτογαλία.

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ