Πολλά τα εκατομμύρια για Σάμαρη στην Μπενφίκα

Με διπλάσια χρήματα απ' όσα τον είχε αποκτήσει πριν από δύο καλοκαίρια ετοιμάζεται να μοσχοπουλήσει η Μπενφίκα τον Ανδρέα Σάμαρη.

Πολλά τα εκατομμύρια για Σάμαρη στην Μπενφίκα

Όπως όλα δείχνουν ο Ανδρέας Σάμαρης δεν θα συνεχίσει στην Πορτογαλία μετά το πέρας της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αφού η Μπενφίκα έχει δεχθεί δελεαστικότατη πρόταση για την άμεση παραχώρησή του.

Εικάζεται ότι προέρχεται από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ, αφού ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ψάχνει επειγόντως τον αντικαταστάτη του Άξελ Βίτσελ (μεταγράφεται στη Γιουβέντους) και η πορτογαλική ομάδα σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την περίσταση. Άλλα ωστόσο δημοσιεύματα κάνουν λόγο για παιχνίδι πόκερ μεταξύ Ρώσων και Μίντλεσμπρο, η οποία επίσης έχει τη δυνατότητα να διαθέσει ένα αντίστοιχο ποσό για τον Έλληνα χαφ.

Το καλοκαίρι του 2014 οι "αετοί" είχαν αγοράσει τον Σάμαρη από τον Ολυμπιακό έναντι 9 εκατ. ευρώ και τώρα ετοιμάζονται να αποκομίσουν τα διπλάσια χωρίς μάλιστα να προκληθεί κενό στον άξονα. Ο Ρουί Βιτόρια είναι ενήμερος για το γεγονός και έχει ήδη προσαρμόσει τα πλάνα του δίχως να τον υπολογίζει.

Απλώς την Τετάρτη θα γίνει γνωστός ο νέος προορισμός για τον Έλληνα διεθνή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK