Ο Σάντος σκόρπισε γέλιο σε παιδιά με καρκίνο

Ο Φερνάντο Σάντος έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό του με μία επίσκεψη σε ένα νοσοκομείο όπου υπήρχε ανάγκη για λίγα χαμόγελα...

Ο Σάντος σκόρπισε γέλιο σε παιδιά με καρκίνο

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Φερνάντο Σάντος, παρότι βρίσκεται σε διακοπές μετά από τον άθλο της Πορτογαλίας στο Euro 2016, βρέθηκε στο Ινστιτούτο Ογκολογίας του Πόρτο για να προσφέρει στιγμές χαράς σε μικρά παιδιά.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας συνομίλησε με μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου και θαυμαστές του Κριστιάνο Ρονάλντο και των άλλων αστέρων της χώρας και πέρασε ένα πολύ ιδιαίτερο πρωινό.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της εθνικής Πορτογαλίας, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα δώσει φιλικό παιχνίδι με το Γιβραλτά την 1η Σεπτεμβρίου στο "Εστάντιο ντο Μπέσα" της πόλης, με τα έσοδα να διατίθενται στο εν λόγω Ινστιτούτο.

 

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα