Το νέο "σπίτι" της Εθνικής Πορτογαλίας

Ονομάζεται η "Πόλη του Ποδοσφαίρου" και από εδώ και στο εξής θα στεγάσει όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Δείτε φωτογραφίες.

Το νέο "σπίτι" της Εθνικής Πορτογαλίας

Ανήμερα της 102ης επετείου από την ίδρυση της, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας εγκαινίασε την "Πόλη του ποδοσφαίρου".

Βρίσκεται στη Λισαβόνα και χτίστηκε μέσα σε 17 μήνες προκειμένου να στεγάσει όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Θα αποτελεί την βάση της εθνικής ανδρών και θα είναι το μέρος όπου ο Φερνάντο Σάντος θα καταστρώνει τα σχέδιά του.

Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, το ένα από τα οποία θα είναι ειδικά φτιαγμένο για προπόνηση τερματοφυλάκων, δύο γυμναστήρια, χώρους νοσηλείας και εργαστήρια και μια σειρά εγκαταστάσεων όπως αμφιθέατρα για συνέδρια, εστιατόρια, καφετέριες και γραφεία.

Το συνολικό κόστος της πορτογαλικής "πόλης του ποδοσφαίρου" έφτασε τα 15.000.000 ευρώ, ενώ εκεί θα ξεκινήσει και την προετοιμασία της η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει του Euro 2016.

Δείτε εικόνες:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ