Στη Ρουμανία ο Αμπάρης

Ο Γιώργος Αμπάρης επιστρέφει στη δράση μετά από 15 μήνες. Ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε ταξίδι "αστραπή" στη Ρουμανία μετά από κάλεσμα της "Ουνιβερσιτατέα" Κλουζ.

Στη Ρουμανία ο Αμπάρης

Στα 30 του χρόνια ο Αμπάρης φεύγει για πρώτη στην καριέρα του από την Ελλάδα, για μια ομάδα η οποία είναι στην 8η θέση του πρωταθλήματος Ρουμανίας.

Ο Αμπάρης μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Πέμπτης (20/09) με τους ανθρώπους της διοίκησης της "Ουνιβερσιτατέα", έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και πλέον απομένει να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Στην πόλη της Κλουζ, ο Αμπάρης συναντηθεί με τον φίλο και κουμπάρο του Παντελή Καπετάνο, ο οποίος παίζει στην πρωταθλήτρια Κλουζ.

Από το τέλος της σεζόν 2010-2011 που αποχώρησε από την ΑΕΛ, ο Αμπάρης έκανε καθημερινά ατομικές προπονήσεις, καθώς καμία από τις προτάσεις που είχε δεχθεί δεν τον ικανοποιούσε. Στην καριέρα του στην Ελλάδα ο Αμπάρης αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ με 188 συμμετοχές.

Ο Ναουσαίος γκολκίπερ αυτές τις μέρες βρίσκεται μόνος στη Ρουμανία και όταν θα υπογράψει το συμβόλαιο του θα μετακομίσει μαζί με την οικογένεια του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK