Μάρκος Αντόνιο: "Δεν επιστρέφω στη Ραπίντ"

Η Ραπίντ Βουκουρεστίου προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του Μάρκος Αντόνιο, κάνοντας χρήση του όρου 2+1 χρόνια. Ο ίδιος όμως Βραζιλιάνος στόπερ αντιδρά με στόχο να μείνει ελεύθερος επικαλούμενος την απαγόρευση της FIFA για μονομερείς ανανεώσεις.

Μάρκος Αντόνιο: "Δεν επιστρέφω στη Ραπίντ"

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "gsp.ro" ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ επεσήμανε: " Είμαι σε διακοπές στην Πορτογαλία μετά από μια πολύ δύσκολη και απαιτητική σεζόν. Θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι αρχηγός της Ραπίντ, οι οπαδοί είναι φανταστικοί, αλλά δεν γίνεται να εξαναγκασθώ".

Σε ερώτηση για το αν η Ραπίντ μπορεί να παρατείνει μονομερώς τη σύμβαση απάντησε: " Δεν νομίζω ότι αυτό είναι δυνατόν, η FIFA δεν δέχεται τέτοια πράγματα".

Συμπλήρωσε δε πως: " Δεν θα γυρίσω πίσω στη Ρουμανία, αυτό είναι σίγουρο. Δεν είναι δυνατόν αυτό που συνέβη, μία ομάδα όπως η Ραπίντ να υπόκειται σε τέτοια πράγματα".

Για τυχόν άλλες προτάσεις ανέφερε: " Δεν ξέρω για άλλες προσφορές. Στη Ραπίντ σε δύο χρόνια έχασα μόνο 2-3 παιχνίδια και πάντα έδινα τα πάντα, είτε στα παιχνίδια είτε στις προπονήσεις. Οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας δεν θέλουν να αφήσω τη Ρουμανία, αλλά η επαγγελματική μου βίζα, έχει λήξει εδώ και τρεις μήνες. Η γυναίκα μου είναι από την Πορτογαλία και ακόμα κι αν ήθελα, δεν νομίζω ότι μπορώ να πάω πίσω στο Βουκουρέστι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK