Τιμώρησε διαιτητές με εξάμηνο αποκλεισμό ο Βασάρας

Σοβαρά διαιτητικά λάθη έγιναν σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση στη Ρουμανία, με τον αρχιδιαιτητή του ρουμανικού πρωταθλήματος Κύρο Βασάρα να προχωράει σε βαρύτατες τιμωρίες!

Τιμώρησε διαιτητές με εξάμηνο αποκλεισμό ο Βασάρας

Χαμός γίνεται στη Ρουμανία και το ποδόσφαιρο της χώρας μετά τα σοβαρά λάθη διαιτητών σε πρόσφατα παιχνίδια. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η διαιτησία στο ματς της Μποτοσάνι με την Ντιναμό Βουκουρεστίου (2-1) που προκάλεσε την έκρηξη του τεχνικού διευθυντή της Ντιναμό, Ιονέλ Ντανσιουλέσκου.

Ζήτησε μάλιστα την παραίτηση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτητών, της οποία αρχιδιαιτητής είναι ο "δικός μας", Κύρος Βασάρας!

Το μεγαλύτερο δε σκάνδαλο που συνέβη στη Ρουμανία είχε να κάνει με τον αγώνα της Κομούνα Ρετσέα κόντρα στην Μεταλουργκιστούλ Κουγκίρ (9-0) στις 13 Σεπτεμβρίου, όπου οι γηπεδούχοι έκαναν 4 αλλαγές! Έτσι, η ομοσπονδία τιμώρησε την Ρετσέα με αποκλεισμό (παρά το 9-0) και έδωσε την πρόκριση στην Μεταλουργκιστούλ για την επόμενη φάση!

Μετά απ' όλα αυτά, το βράδυ της Δευτέρας (3/10) η ρουμανική ΚΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως τιμωρεί με εξάμηνο αποκλεισμό τους διαιτητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης!

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα καλέσει όλους τους διαιτητές και τους βοηθούς των αγώνων του πρωταθλήματος σε μια συνάντηση προκειμένου να αναλύσουν την απόδοσή τους στη φετινή σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK