5η αγ.: Ανατροπή στο φινάλε η Σπαρτάκ

Η Σπαρτάκ Μόσχας άφησε πίσω της την "πεντάρα" από τη Ζενίτ και επικρατώντας δύσκολα της Ρούμπιν με 2-1, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας (η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης παίζει την Κυριακή με την Ανζί).

5η αγ.: Ανατροπή στο φινάλε η Σπαρτάκ

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και αφού ο Ροντόν δεν μπόρεσε να βγει νικητής στο ανεπανάληπτο τετ α τετ του 33ου λεπτού με τον Ντίκαν, ο Καριόκα κέρδισε πέναλτι στο 36' και ο Νάτσο το εκτέλεσε εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιουνάι Έμερι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο παίκτες όπως ο Γιάκοβλεφ και ο Τζιούμπα και ο αγώνας απέκτησε γρήγορο ρυθμό που ευνόησε την ομάδα της πρωτεύουσας, η οποία ανέτρεψε τα δεδομένα με δύο στημένες φάσεις.

Στο 73ο λεπτό ο Κομπάροφ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και Ρομούλο, στο ντεμπούτο του με τα χρώματα της Σπαρτάκ, ισοφάρισε με κεφαλιά. Η ανατροπή επετεύχθη στο 84ο λεπτό όταν ο Κομπάροφ, που επέστρεψε από τραυματισμό, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γουέλιτον.

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Λοκομοτίβ, μετά τη νίκη επί της Βόλγκα στο Νόβγκοροντ. Ο Καϊσέδο άνοιξε το σκορ στο 65ο λεπτό με εξ επαφής κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ ο Γκλουσάκοφ εκμεταλλεύθηκε το τραγικό λάθος των αντίπαλων αμυντικών και "καθάρισε" το ματς στο 86' με δυνατό σουτ.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σπαρτάκ Μόσχας - Ρούμπιν Καζάν 2-1

Βόλγκα Νόβγκοροντ - Λοκομοτίβ Μόσχας 0-2

Κράσνονταρ - Ροστόφ 0-0

Κυριακή 19 Αυγούστου

Ντιναμό Μόσχας - Τέρεκ Γκρόζνι (15:00)

Μορντόβια Σαράνσκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17:30)

Ανζί - Ζενίτ (20:00)

Δευτέρα 20 Αυγούστου

Κρίλια Σοβέτοφ - Άμκαρ (17:00)

Αλάνια - Κούμπαν (19:00)

News 24/7

24MEDIA NETWORK