Ο Σάντσεθ ανακοινώθηκε από τη Ρούμπιν

Ο Σέρχιο Σάντσεθ αποτελεί παίκτη της Ρούμπιν Καζάν, μετά από τη σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Ο Σάντσεθ ανακοινώθηκε από τη Ρούμπιν

Στη Ρωσία βρέθηκε ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Σέρχιο Σάντσεθ.

Ο Ισπανός στόπερ ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε από τη Ρούμπιν Καζάν, λίγες μέρες μετά από τη λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

"Είμαι χαρούμενος που πήγα σε έναν τόσο φιλόδοξο σύλλογο, ένα κλαμπ με μεγάλα σχέδια. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να γίνουν αυτά τα σχέδια πραγματικότητα", τόνισε αρχικά ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

"Μεγάλο ρόλο έπαιξε για να έρθω εδώ το γεγονός ότι ο προπονητής είναι Ισπανός. Άλλωστε με τον Γκράθια έχω συνεργαστεί και στη Μάλαγα. Ξέρω τη δουλειά του και των βοηθών του. Επέλεξα τον αριθμό 6  που φορούσε ένας από τα αγαπημένους μου παίκτες, ο Ρόναλντ Κούμαν", πρόσθεσε.

Ο Σάντσεθ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από το "τριφύλλι" με τετραετές συμβόλαιο, ωστόσο η απόδοση και οι τραυματισμοί του περιόρισαν σε 11 τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα.

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ