Τιμωρία 15 βαθμών στο νέο πρωτάθλημα

Από το -15 θα εκκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν η Χαρτς, καθώς βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης.

Τιμωρία 15 βαθμών στο νέο πρωτάθλημα

Η σκωτσέζικη λίγκα αναφέρει στην ανακοίνωσή της: "Μετά την πρόθεση της Χαρτς να ορίσει διαχειριστή στο δικαστήριο του Εδιμβούργου, στις 17 Ιουνίου, η λίγκα επιβεβαιώνει μία σειρά από κυρώσεις που θα επιβληθούν στο σύλλογο".

Ένας εκπρόσωπος της SPL, εξάλλου, επεσήμανε: "Η αφερεγγυότητα της Χαρτς θα τιμωρηθεί με ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών από το πρωτάθλημα της σεζόν 2013-14. Επιπροσθέτως επιβάλλεται εμπάργκο στις μεταγραφές".

Οι "καρδιές" χρωστούν περίπου 18.000.000 ευρώ στην λιθουανική τράπεζα Ukio Bankas και άλλα 12.000.000 στην εταιρία του Λιθουανού προέδρου της. Να σημειωθεί ότι η εν λόγω τράπεζα πτώχευσε και η εταιρία του προέδρου έχει δεσμευθεί από τις λιθουανικές αρχές.

Η Χαρτς ανέθεσε την οικονομική της διαχείριση στην εταιρία BDO, η οποία πράττει αναλόγως και με μία άλλη σκωτσέζικη ομάδα, την Ντανφέρμλιν. Όλα αυτά ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της Ρέιντζερς στην τέταρτη κατηγορία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK