Επέστρεψε στο "Καμπ Νόου" μετά από 9 μήνες ο Πουγιόλ

Ο Κάρλες Πουγιόλ πάτησε ξανά το χορτάρι του "Καμπ Νόου" μετά από 9 μήνες, καθώς αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Καρταχένα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ισπανίας.

Επέστρεψε στο "Καμπ Νόου" μετά από 9 μήνες ο Πουγιόλ

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, επέστρεψε στο "Καμπ Νόου" μετά από 9 μήνες απουσίας στην αναμέτρηση των "μπλαουγκράνα" με την Καρταχένα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ο τραυματισμός που είχε υποστεί ο Πουγιόλ στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ισπανίας με τη Μίλαν τον περασμένο Μάρτιο, τον κράτησε εκτός γηπέδων για 9 ολόκληρους μήνες, ωστόσο ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα πήρε ξανά φανέλα βασικού στο "Καμπ Νόου" το βράδυ της Τρίτης (17/12).

Ο 35χρονος είχε αγωνιστεί στους εκτός έδρας αγώνες κόντρα σε Θέλτα, Μπέτις και Άγιαξ, καθώς και στο πρώτο παιχνίδι με την Καρταχένα, ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που οι φίλοι των Καταλανών τον είδαν στην έδρα τους μετά από το διάστημα του τραυματισμού του.

Την ίδια στιγμή, πληθαίνουν τα ισπανικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Πουγιόλ να βρίσκεται ένα βήμα πριν από το τέλος της καριέρας του, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τίποτα.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τάτα Μαρτίνο, δήλωσε σχετικά με τον ποδοσφαιριστή και το ενδεχόμενο να κρεμάσει σύντομα τα παπούτσια του: "Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Πουγιόλ δεν μου έχει μιλήσει για αυτή την κατάσταση" και συμπλήρωσε "εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έχει ισχυρή θέληση και τα καταφέρνει πολύ καλά. Επίσης ξέρω ότι αν κάποιος δεν έχει δηλώσει τίποτα σχετικό είναι άδικο να του βάζουμε λόγια που δεν έχει πει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK